Agykontroll – alváskontroll

Sokszor jól jöhet egy egyszerű technika, ha az ember elalvási gondokkal küszködik. Nekem párszor már segített és a 10 éves kislányom is nagyszerűen alkalmazza. A technika neve nem más mint az Alváskontroll, melyet még 2011-ben tanultam Domján Lászlótól az Agykontroll tanfolyamon.

A módszer zseniális és nagyon egyszerű. Szerintem azoknál is működik, aki nem végzett Agykontrollt, így hát bárki nyugodtan próbálkozhat. 

Az alábbiakat kell tenned:

  • Menj szintedre a 3-ról 1-re módszerrel! (Számolj vissza csukott szemmel, mond magadban 3 3 3 – 2 2 2 – 1 1 1 és közben lélegezz mélyeket.)
  • Behunyt szemmel képzelj el egy táblát! Rajzolj rá gondolatban egy kört és bele egy X-t!
  • Aztán vedd a kezedbe a szivacsot és óvatosan, hogy a körbe bele ne törölj, töröld le az X-t! Kezdd középről, és körkörös mozdulatokkal közeledj a körvonalhoz!
  • A körtől jobbra írd fel, hogy “mélyebbre”!
  • Aztán a körbe írd be a 100-t, majd az előbb leírt módon töröld ki!
  • Ezt követően ismét írd át a “mélyebbre” szót!
  • Ezután a 99, 98, 97…, addig folytasd a számolást és a mélyebbre szó átírását, amíg el nem alszol!
Ritka ha 70-ig jutunk! Legutóbb a lányom örömmel újságolta másnap reggel, hogy 97-nél már aludt!

S, hogy miért működik jól ez a technika? Mindkét agyfélteke részt vesz benne, ezáltal nincs lehetőség a napi problémákon tovább gondolkodni. A logikus bal agyféltekét (Vilmost) dolgoztatja a számolás, ráadásul csökkenő rendben, az álmodozó jobb agyféltekét (Vilit) pedig az elképzelés és a játék köti le!
Mint bármely más technikánál, úgy itt is, a jobb hatás érdekében elmetükre-technikával érdemes programozni, hogy az alváskontroll segítségével rövid idő alatt sikerül elaludni!

Ajánlom figyelmedbe az Agykontroll tanfolyamokat, mert egy nagyon hasznos elmefejlesztő technika. Használd ki az elmédben rejlő lehetőséget.

Tipp: Csodás éjszakáim vannak teli pihentető mélyalvás fázisokkal, mióta megismerkedtem egy igazi életelixírrel. A rendszres használata óta üdén, frissen, kipihenten kelek !

 

Van tapasztalatod az Alváskontrollban? Oszd meg a lap alján hozzászólásban!

Ha bejegyzés bármely részéről többet szeretnél tudni, csörgess telefonon , írj egy emailt, iratkozz fel a blogértesítő hírlevelemre, kövesd a Facebook oldalamat és az Instagram profilomat.

Kérdésed van? Várom a jelentkezésedet, lépj velem kapcsolatba!

Rózsahegyi Áron
+36 20 922 9797

További cikkek a blogomban

Oszd meg az ismerőseiddel is!

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: skype
Skype
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp
Megosztás itt: print
Print

Az információ hatalom,

A siker tanulható!

Add meg az adataidat és jön az infó

VÁRJ MÉG!

Küldöm a friss cikkeket,
IRATKOZZ FEL!