Agykontroll – alváskontroll

Agykontroll alváskontroll

Sokszor jól jöhet egy egyszerű technika, ha az ember elalvási gondokkal küszködik. Nekem párszor már segített és a 10 éves kislányom is nagyszerűen alkalmazza. A technika neve nem más mint az Alváskontroll, melyet még 2011-ben tanultam Domján Lászlótól az Agykontroll tanfolyamon.

A módszer zseniális és nagyon egyszerű. Szerintem azoknál is működik, aki nem végzett Agykontrollt, így hát bárki nyugodtan próbálkozhat. 

Az alábbiakat kell tenned:

  • Menj szintedre a 3-ról 1-re módszerrel! (Számolj vissza csukott szemmel, mond magadban 3 3 3 – 2 2 2 – 1 1 1 és közben lélegezz mélyeket.)
  • Behunyt szemmel képzelj el egy táblát! Rajzolj rá gondolatban egy kört és bele egy X-t!
  • Aztán vedd a kezedbe a szivacsot és óvatosan, hogy a körbe bele ne törölj, töröld le az X-t! Kezdd középről, és körkörös mozdulatokkal közeledj a körvonalhoz!
  • A körtől jobbra írd fel, hogy “mélyebbre”!
  • Aztán a körbe írd be a 100-t, majd az előbb leírt módon töröld ki!
  • Ezt követően ismét írd át a “mélyebbre” szót!
  • Ezután a 99, 98, 97…, addig folytasd a számolást és a mélyebbre szó átírását, amíg el nem alszol!
Ritka ha 70-ig jutunk! Legutóbb a lányom örömmel újságolta másnap reggel, hogy 97-nél már aludt!

S, hogy miért működik jól ez a technika? Mindkét agyfélteke részt vesz benne, ezáltal nincs lehetőség a napi problémákon tovább gondolkodni. A logikus bal agyféltekét (Vilmost) dolgoztatja a számolás, ráadásul csökkenő rendben, az álmodozó jobb agyféltekét (Vilit) pedig az elképzelés és a játék köti le!
Mint bármely más technikánál, úgy itt is, a jobb hatás érdekében elmetükre-technikával érdemes programozni, hogy az alváskontroll segítségével rövid idő alatt sikerül elaludni!

Ajánlom figyelmedbe az Agykontroll tanfolyamokat, mert egy nagyon hasznos elmefejlesztő technika. Használd ki az elmédben rejlő lehetőséget.

Tipp: Csodás éjszakáim vannak teli pihentető mélyalvás fázisokkal, mióta megismerkedtem egy igazi életelixírrel (HLBS-LXR7). A rendszeres használata óta üdén, frissen, kipihenten kelek !

Van tapasztalatod az Alváskontrollban? Oszd meg a lap alján hozzászólásban!

A termékek értékesítése egy zárt, ajánlói rendszer keretein belül történik, ami azt jelenti, hogy kizárólag meghívással, ajánlói linken keresztül tudsz hozzájutni a termékekhez.

(A regisztrációs folyamat során, ha csak terméket szeretnél és nem kívánsz részt venni a tagsági rendszerben, akkor a “CUSTOMER” lehetőséget válaszd!)

Ha bejegyzés bármely részéről többet szeretnél tudni, csörgess telefonon , írj egy emailt, iratkozz fel a blogértesítő hírlevelemre, kövesd a Facebook oldalamat és az Instagram profilomat.

Kérdésed van? Várom a jelentkezésedet, lépj velem kapcsolatba!

Rózsahegyi Áron
+36 20 922 9797
HLBS tanácsadó

További cikkek a blogomban

koronavírus
Rózsahegyi Áron

Jesszus! Koronavírus! Apa elkaptam?

Minket is megcsapott a Koronavírus szele, vagyis inkább csak a híre a gyermekemet! Az ágyam mellett állva síró lányomra riadtam az éjjel. Sokkoló volt. Kérdeztem tőle, hogy „Mizu?” és nincs

Tovább olvasom »
Koronavírus ellenszere immunrendszer erősítés
Rózsahegyi Áron

Ez lenne a Koronavírus ellenszere?

A Koranvírus ellenszere az immunrendszerünk támogatása, optimalizálása (megerősítése) lehet? Pár napja sokkolt a a kislányom reakciója, amit a médiából és az iskolából rázúduló pánikkeltés váltott ki belőle a Koronavírussal kapcsolatban.

Tovább olvasom »
Rózsahegyi Áron weblapmarketing,com kész a responsive weblapom
Rózsahegyi Áron

2 éve készül a weblapom…

Végre elkészült a weblapom (egy része)! Őszintén megvallva elég erősen háttérbe volt szorítva, büdösül halogattam, de csak nem bízhattam rá másra, ha már ezzel (is) foglalkozom. Már nagyon ciki volt,

Tovább olvasom »
Mérgezett föld dokumentumfilm
Rózsahegyi Áron

Mérgezett Föld – Dokumentumfilm

Véleményem szerint ezt a filmet mindenkinek látnia kell. Rendkívül fontos a táplálkozási szokásaink tekintetében. Megdöbbentő! Óriási köszönet a készítőknek! Ha megnézed a filmet, akkor számodra is egyértelmű lesz, hogy el

Tovább olvasom »

Oszd meg az ismerőseiddel is!

Facebook
Skype
WhatsApp
Print

Legutóbbi bejegyzések

VÁRJ MÉG!

Küldöm a friss cikkeket,
IRATKOZZ FEL!

Az információ hatalom,

A siker tanulható!

Add meg az adataidat és jön az infó