Víziónk az emberiség
számára eljuttatni

az egészséget! a sikert! minőségi életet!

A SLIMBOX PROGRAMRÓL
„A HLBS minőségi termékeket kínál felhasználói számára, támogatva őket életmódváltásukban, egészségmegőrzésükben. A SlimBox egy szakemberek által összeállított méregtelenítő program, amelynek betartásával a fogyasztók megszabadulhatnak a felesleges kilóktól és méregteleníthetik szervezetüket. A SlimBoxban található termékek természetes alapanyagokból készülnek, hatékony védelmet nyújtanak a hétköznapokban, segítenek a fitt forma elérésében és megtartásában.
SlimBox – Az egészséges karcsúságért

MIÉRT A SLIMBOX PROGRAM?

A XXI. század embere ma már tisztában van azzal, hogy napi szinten szükséges tennie egészségéért, étkezés és mozgás szintjén egyaránt. A HLBS egy újabb segítséget szeretne nyújtani Neked abban, hogy minőségi életet tudj élni, a SlimBox pedig mindennapi
társad és barátod tud lenni életmódváltásod elkezdésében, támogatásában.

KIKNEK AJÁNLJUK A SLIMBOX PROGRAMOT?

Neked,

  • ha érzed hogy szervezeted a méregtelenítésért kiált,
  • ha minőségi természetes alapanyagokkal szeretnél fogyókúrázni,
  • ha eleged van a jojó-effektusból,
  • ha már régóta vágysz áhított alakodra,
  • ha csak szálkásítani szeretnél,
  • ha szeretnél kívül-belül élettel teli, vidám és egészséges lenni.
slimbox

A SIKER TERVEZHETŐ!

A siker tervezhető akkor is, ha fogyás, méregtelenítés vagy a pénzkeresés van a fókuszban. Ha a minden eszköz és feltétel adott a célunk eléréséhez, akkor a siker kizárólag rajtunk múlik.

A HLBS tulajdonosai nap mint nap azon dolgoznak, hogy minden eszköz biztosított legyen a számunkra, hogy egy egészséges és sikeres élet részesei lehessünk!

Próbáld ki a 30 napos egészséges karcsúsító programot, ha csak fogyni szeretnél, de ha ennél többre vágysz és komoly céljaid vannak, akkor gyere és nézd meg, hogy miként tudod beépíteni a mindennapjaidba a HLBS cég kínálta lehetőséget, hogy végre olyan életet élhess, amelyet mindig is szerettél volna.

Minden infót  kell a HLBS cégről és  az egészséges termékekről és én is pénzt akarok keresni ezzel!

Ha nem csak egészséges hanem sikeres is szeretnél lenni, akkor kattints a fenti gombra! A siker TERVEZHETŐ!

Én is mielőbb egészségesen szeretnék fogyni úgy, ahogy Anna. Kérem a termékeket két napon belül!

Nem szeretnék minden téren sikeres lenni, csak fogyni szeretnék és 20-30%-os azonnali lifetime árengedménnyel vásárolni!

Minden információ érdekel!
A fogyás részletei, a termékek, és hogy miként tudok én is sikeres lenni és a
bevételeimet növelni!

KÉREK MINDEN INFÓT!

Add mega az adataidat!

FONTOS!

A webshopos vásárlás regisztrációhoz kötött. A személyes adataid után a regisztráció / vásárlási folyamat következő lépése a termékek kiválasztása oldal. Ez az oldal esetenként lassabban töltődik be, kérjük hogy türelemmel várakozz és ne hagyd el az oldalt addig, míg az be nem töltődik!

A regisztráció során eldöntendő kérdés lesz a “Regisztráció típusaMember vagy Customer. Amennyiben sima vásárlást szeretnél elvégezni akkor kérjük, hogy a CUSTOMER opciót válaszd. Ha ki szeretnéd használni a tagsági rendszer előnyeit 100%-ban, akkor töltsd ki az alábbi űrlapot és küldjük a további információkat! Ha segítségre van szükséged, akkor hívd a +36 20 922 9797-es  információs telefonszámot, vagy írj egy emailt ide kattintva.

A webshopban feltüntetett árak, nettó árak és Euróban értendőek!

Anna a termékeket kizárólag csak teszteli! A SlimBox program és SlimBox doboz tartalma, a benne található termékek a HLBS cég tulajdona!
A programról és a termékekről a HLBS cég hivatalos elérhetőségek valamelyikén kaphatsz további információt!

A webshop üzemeltetője: HLBS s.r.o.
Cím: Nám. SNP 15, Bratislava 811 01, Slovakia
E-mail: support@hlbs.eu

Adatvédelmi irányelvek
Általános szerződési feltételek

Az információ hatalom,

A siker tanulható!

Add meg az adataidat és jön az infó