2 éve készül a weblapom…

Rózsahegyi Áron weblapmarketing,com kész a responsive weblapom

Végre elkészült a weblapom (egy része)! Őszintén megvallva elég erősen háttérbe volt szorítva, büdösül halogattam, de csak nem bízhattam rá másra, ha már ezzel (is) foglalkozom. Már nagyon ciki volt, hogy nem tudtam legalább a weblap munkáimat egy helyen összegyűjtve bemutatni az ügyfeleimnek.

Döntést hoztam és újult erővel és nem kevés HMAX8-al nekivágva a 2020-as esztendőnek, ezt a projektet is elővettem, leporoltam és olyan állapotba hoztam, hogy legalább ki lehessen tenni. Ez az 1.0-as verzió. Olyan amilyen… de legalább valamilyen. 

A kész jobb mint a tökéletes. 

Amúgy pedig egy weblap sosincs kész, az nem egy festmény! Ezzel jó ha tisztában van mindenki. Persze amire figyelmet irányítunk oda energia is áramlik és csak úgy zúdultak közben a fejembe a jobbnál jobb gondolatok, ötletek, melyeknek egy részét már be is építettem, de még rengeteg vissza van.

A blogolás is ennek a hozadéka, magamnak még sosem csináltam, és hát azt kell, hogy mondjam, hogy az írást azt élvezem, de a saját magam feltüntetése, megjelenítése, az azért durván komfortzónán kívül van. Nem baj majd megszokom, de hiszem, hogy csak így lehet bevállalni bármit is, amivel foglalkozunk. 100% elköteleződés!
Lassan kellene jönniük a videóknak is, mert a Facebook algoritmusa kiemelten kezeli a videós tartalmakat. Az első pár darab az tuti gáz lesz, de majd az 20. az sokkal profibb.

Tudtad?

Sokkal nagyobb elérést produkálnak a Facebook-on a videók mint a képi anyagok!

Nézz szét az új weblapomon, tekintsd meg az általam készített mobilbarát weboldalakat, kukkants bele a logó szekcióba is, ott találsz jó pár olyant ami megvalósult és olyanokat is ami megmaradt tervnek, koncepciónak.

Ha van weblappal kapcsolatos kérdésed akkor hívj fel nyugodtan, ha pedig valamilyen grafikai ötletet szeretnél megvalósíttatni, egy új logóra van szükséged, vagy a régit kívánod kicsit felfrissíteni, akkor kérj egy árajánlatot az elérhetőségeim valamelyikén.

Ja hoppá! – Kedveld a Facebook oldalamat és kövess az Instagram-on is!

Ha bejegyzés bármely részéről többet szeretnél tudni, csörgess telefonon , írj egy emailt, iratkozz fel a blogértesítő hírlevelemre, kövesd a Facebook oldalamat és az Instagram profilomat.

Kérdésed van? Várom a jelentkezésedet, lépj velem kapcsolatba!

Rózsahegyi Áron
+36 20 922 9797
HLBS tanácsadó

További cikkek a blogomban

koronavírus
Rózsahegyi Áron

Jesszus! Koronavírus! Apa elkaptam?

Minket is megcsapott a Koronavírus szele, vagyis inkább csak a híre a gyermekemet! Az ágyam mellett állva síró lányomra riadtam az éjjel. Sokkoló volt. Kérdeztem tőle, hogy „Mizu?” és nincs

Tovább olvasom »
Koronavírus ellenszere immunrendszer erősítés
Rózsahegyi Áron

Ez lenne a Koronavírus ellenszere?

A Koranvírus ellenszere az immunrendszerünk támogatása, optimalizálása (megerősítése) lehet? Pár napja sokkolt a a kislányom reakciója, amit a médiából és az iskolából rázúduló pánikkeltés váltott ki belőle a Koronavírussal kapcsolatban.

Tovább olvasom »
koronavírus
Rózsahegyi Áron

Jesszus! Koronavírus! Apa elkaptam?

Minket is megcsapott a Koronavírus szele, vagyis inkább csak a híre a gyermekemet! Az ágyam mellett állva síró lányomra riadtam az éjjel. Sokkoló volt. Kérdeztem tőle, hogy „Mizu?” és nincs

Tovább olvasom »
Mérgezett föld dokumentumfilm
Rózsahegyi Áron

Mérgezett Föld – Dokumentumfilm

Véleményem szerint ezt a filmet mindenkinek látnia kell. Rendkívül fontos a táplálkozási szokásaink tekintetében. Megdöbbentő! Óriási köszönet a készítőknek! Ha megnézed a filmet, akkor számodra is egyértelmű lesz, hogy el

Tovább olvasom »
Agykontroll alváskontroll
Rózsahegyi Áron

Agykontroll – alváskontroll

Sokszor jól jöhet egy egyszerű technika, ha az ember elalvási gondokkal küszködik. Nekem párszor már segített és a 10 éves kislányom is nagyszerűen alkalmazza. A technika neve nem más mint

Tovább olvasom »

Oszd meg az ismerőseiddel is!

Facebook
Skype
WhatsApp
Print

Legutóbbi bejegyzések

VÁRJ MÉG!

Küldöm a friss cikkeket,
IRATKOZZ FEL!

Az információ hatalom,

A siker tanulható!

Add meg az adataidat és jön az infó