Végre korpa nélkül!

El sem tudom mondani, hogy mennyire boldog vagyok. Igazi csoda ami velem történt, pedig már végérvényesen lemondtam a problémám megoldásának a megkereséséről. Igazából belefáradtam, hisz oly sok éven át kerestem és kutattam.  Próbálgattam a korpásodás elleni készítmények, fejbőrápolók tömkelegét, mind, mind eredmény nélkül.

Száraz volt  a fejbőröm és 2-3 nap után viszketett. Ha pedig vakartam, akkor csak hullott a korpa vég nélkül. Sötét felsők viselése? Ááááá. Reménytelen! Ősszel október, november magasságában a nyirkosabb idő beköszöntével pedig csak vastagodott a korparéteg elől a homlokom felett és szokottnál is nagyobb darabokban vált le a fejbőröm több 20 éven keresztül. Borzalom.

férfi korpa, korpás haj, fej  és váll

Egy szép napon aztán adtam még egy utolsó esélyt egy terméknek. A termékcsalád egyéb készítményei már beváltak, imádjuk őket, így hát csak megvettem a sampon-tusfürdőt kíváncsiságból és hajt mostam vele. Ami ezután jött az konkrétan a döbbenet.

Történt ugyanis, hogy a mosást követő hajszárítás végeztével a fürdőszoba tükrében fürkésztem az arcomat, és nem hittem a szemeben. Semmi száraz, homlok. Semmi kiszáradt szemöldök és nyoma sincs a korpának a fejbőrömön. Csak álltam és nem hittem a szememnek.

– Valóban használna? – Tettem fel magamban bizonytalanul az alábbi kérdést.
– Lehet, de majd szépen hozzászokik a bőröm és 2 hét után ugyan ott tartok majd. – Vitattam meg magammal pesszimistán a tényeket.

De nem! A nyirkos idő ellenére, már két hónapja nyoma sincs a korpának! Hihetetlen, de megtaláltam azt a terméket ami valóban működik! Soha semmi mással nem fogok fejet és hajat mosni! Nem kell aggódnom sötét felsők miatt, a megjelenésem miatt a fellépésem is határozottabb, így az önbizalmam is nőtt! Köszönöm, köszönöm, köszönöm!

Tudtad, hogy a legnagyobb ásványi anyag készletünk a fejbőrünk alatt van? 

Te is korpagondokkal, hajhullással vagy egyéb bőrproblémákkal küzdesz? Szívesen segítek és megosztom veled a tapasztalataimat! Keress bátran az elérhetőségeimen!

“Minden baj, betegség, fejlődési rendellenesség okát az ásványi anyagok és a vitaminok hiányában kell keresni.”
Dr. Linus Pauling
kétszeres Nobel-díjas kémikus, az ortomolekuláris medicina atyja

Ha bejegyzés bármely részéről többet szeretnél tudni, csörgess telefonon , írj egy emailt, iratkozz fel a blogértesítő hírlevelemre, kövesd a Facebook oldalamat és az Instagram profilomat.

Kérdésed van? Várom a jelentkezésedet, lépj velem kapcsolatba!

Rózsahegyi Áron
+36 20 922 9797

További cikkek a blogomban

Oszd meg az ismerőseiddel is!

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: skype
Skype
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp
Megosztás itt: print
Print

Az információ hatalom,

A siker tanulható!

Add meg az adataidat és jön az infó

VÁRJ MÉG!

Küldöm a friss cikkeket,
IRATKOZZ FEL!