Passzív jövedelem? Avagy miért döntöttem a NETWORK MARKETING mellett?

passzív jövedelem
passzív jövedelem

Tartalomjegyzék

Lehet, hogy jó előre megéreztem ezt a válságot? – Ez egy hosszabb cikk lesz, úgyhogy készíts be egy kávét és uccu neki! Úgyis mindenkinek van most ideje, mert #maradjotthon van.

HLBS coffee instant

Veszélyben a megélhetésünk?

Ha most Te kellemetlenül érzed magad, és érzékenyen érint a Koronavírus által kialakult helyzet, akkor tudom, hogy mit érzel. Egyéni vállalkozóként nekem is veszélyben van a megélhetésem, mert válsághelyzetben sok cég legelőször a marketingbüdzsé csapjait zárja el. (Jelzem, hogy nem egy jó döntés, de ez egy másik cikk tartalma.) Online marketing kivitelezőként már tapasztalom is a saját bőrömön.

De mielőtt a világvégére készülnénk, gyorsan kanyarodjunk vissza picit az időben….

Alkalmazott nélkül egyéni vállalkozóként,  a magam uraként tudtam, – hiszem megtanultam a PJA (Pongor Juhász Attila) világszínvonalú képzésein – , hogy az 1 az egy nagyon veszélyes szám. Veszélyes a marketingben, a business-ben és az élet egyéb területein is. Egy marketing stratégia, egy alkalmazott, egy bevételi forrás, (egy szerető) stb. Azért veszélyes, mert ha az megszűnik, akkor nincs helyette rögtön másik.

Egyéni vállalkozóként ezt tudtam, felmértem. Ha én kiesek az üzletemből, vállalkozásomból, akkor az megáll. A következő hónaptól a bevételem egyenlő  lesz a nagy büdös nothing-al.

Az elmúlt bő fél évben sok ismerősömmel beszéltem erről, kíváncsi voltam a véleményükre, arra hogy ők ezt hogy élik meg, és milyen megoldások járnak a fejükben. De majdnem mindig el lett hessegetve a téma, hogy erre most nincs időm, most pörgök, azt sem tudom, hol áll a fejem, tele vagyok ügyféllel, tele vagyok kuncsafttal, munkával… stb. Sőt arra sem volt nagyon válasz, hogy oké, most fasza, de meddig bírod, hány éves korodig akarod csinálni a napi 10-14 órás őrületet?
– Minden rendben van. Mi történhet? – Szólt a kérdés a legtöbbször.
– Igazából bármikor, bármi. Egy dolog biztos és állandó az életben, az a  változás… – Szólt a válaszom.

Viszont egy óriásit hibáztunk! Kizárólag csak azt vizsgáltuk, hogy mi lesz, ha velünk történik valami. Az meg sem fordult a fejünkben, hogy mi van akkor, ha a körülmények változnak.


Most viszont a körülmények változtak óriásit, egyik pillanatról a másikra, és nagyon kevés embernek van “B” terve.

The Bandit

Bevételszerzési lehetőségek!

Szóval mindezek tudatában döntöttem el jó pár hónapja, hogy nyitok. Na nem a bűnözés felé, de nyitok valami új felé. Körülnéztem milyen egyéb bevételi forrásokra tehetek szert.

Fontos volt, hogy:

 • ne hatalmas befektetéssel kelljen kezdeni
 • mellékállásban is el tudjak vele indulni
 • már az elején legyenek minimális bevételeim

Az alábbiak jöttek szóba, közülük párnál tettem kisebb, nagyobb lépéseket, de végül hosszú távon egyelőre mind elvetettem:

 • Ingatlan kiadás és bérbeadás / AirBnb
 • Affiliate programok (Amazon affiliate program például
 • Webshopok és dropshipping (Amazon FBA – Fulfillment By Amazon)
 • Részvények / pénzügyi befektetések (stock) / állampapír
 • könyvírás / e-könyv
 • online képzések / infotermékek / tagsági oldal
 • influencer / YouTube csatorna
 • jogdíjas fotók / letölthető grafikák
 • mobil app

Lehet, hogy a Network Marketing a megoldás?

Volt viszont egy, ami nem hagyott nyugodni, egy olyan amiről saját tapasztalataim nem voltak, de másoktól már annyi rosszat hallottam, hogy netovább. Egyet viszont tudtam róla, hogy óriási fejlődést hoz az ember személyiségében. Ja, hogy ki kell ugrani a komfortzónából? Hát persze! Na akkor ide vele! Nézzük meg! Amúgy is tisztában vagyok egy két a személyiségtípusomból adódó hátrányosságommal (kezdeményezés, kapcsolatok, kommunikáció, nyitottság…) Gyerünk gyúrjunk rajtuk! 

Akkor már gondoltam, hogy ez valami jó lesz, de azt álmomban sem gondoltam, hogy ennyire brutálisan jó lesz.

Pici bizonytalansággal fogtam bele, de hittem azoknak és bíztam azokban, akik már ott tartanak ahova én jutni szeretnék. A kezdeti félelmeket aztán hamar felváltotta egy csomó jó dolog, ez első gratulációk, apró elismerések és az első köszönöm-ök itt csengnek élesen a fülemben. Akkor már gondoltam, hogy ez valami jó lesz, de azt álmomban sem gondoltam, hogy ennyire brutálisan jó lesz. Egyik pillanatról a másikra változott meg az életem. Lett kaland, élmény, siker, pörgés, új kapcsolatok, barátok és minden más. Sokkal többet adott, mint amire számítottam.

Szóval igen MLM! Látom, hogy a fejedhez csapsz, pedig hidd el nem kell! Arra kérlek, hogy felejts el mindent, amit eddig az MLM-ről hallottál, láttál, mert az nagy valószínűséggel nem az volt aminek lennie kellene. Igazából nagyon kevesen csinálják jól, profin, elegánsan. Attól, hogy egyszer találkoztál egy paraszt pincérrel, attól ugye még te sem gondolod azt, hogy mindegyik egytől egyig egy köcsög! Na ez a hálózatépítőkre is igaz, csak itt sajnos fordított az arány.

Sokkal sokkal kevesebben csinálják jól, mint rosszul.

A vonzás törvénye nem sokat váratott magára, két cég is a fókuszomba került. Mindkettőnek adtam egy esélyt és közel egy időben beregisztráltam. Azt tudtam, hogy annyira lyukra nem futhatok, maximum termékeim lesznek, amelyeket felhasználok majd. Tudtam, hogy az MLM-es termékek azért sokkal jobb minőségűek, mint a bolti termékek zöme. Csupán azért mert a reklámköltségeket mind a termékfejlesztésekbe tolják!

Szóval két remek cég, zseniális termékekkel. Akkor mi legyen? Míg az egyiknél semmi sem történt, addig a másiknál elkezdtem haladni. Miért? Mert egy kiváló csapatba, közösségbe csöppentem, akik mindenben segítettek és segítenek is folyamatosan. Egyszerűen toltak maguk előtt, nekem csak meg kellett fogadnom a tanácsaikat és csak mindig annyit kérdeznem: “Hogy mi a következő lépés?” (Amúgy ez nehezebb mint gondolnád, mert egyből mindenki tudja a tutit 0 kilóméteresen is! Pedig nem kell…)

Közben ahogy egyre jobban ismerkedtem a részletekkel az üzleti résszel és a termékekkel, úgy lettem egyre “szerelmesebb” mindenbe.

De mielőtt a végső érveimet megosztanám veled, beszéljünk még az anyagiaknál is fontosabb témáról, ami nem más mint az egészség.

Egészség

Ez életem egyéb területén is változtatni szerettem volta, nem csak a pénzügyi dolgaimon. Elkezdtem kutakodni, hogy miként tudom biztosítani a családom számára az egészséges táplálkozást. Döbbenettel tudatosult bennem, hogy élelmiszerekkel már sehogy. Pusztán egy olyan egyszerű oknál fogva, hogy az élelmiszereknek már minimális a tápértékük, nem tartalmazzák azt amit kellene.

Megdöbbentettek a tények! Az élelmiszerek tápértéke minimális.

A Gödöllői Szent István Egyetem kutatása szerint 1966-2005 között az alma ásványi anyag és vitamin tartalma 100% – 20%-ra csökkent. Ez 15 éve volt. Tehát nemhogy a tápértékük nincs az élelmiszereknek, de konkrétan mérgekkel teliek. Érezzük, tudjuk, a termőföldet kizsákmányolták és vegyszerekkel mérgezik.

Azt tudtad, hogy a legtöbb állat antibiotikumot kap? Nem azért, hogy életben maradhasson, hanem hogy minél nagyobb és zsírosabb legyen, hogy mihamarabb levághassák. Az előállított antibiotikumok 80%-át nem az embereknek, hanem az állattartó farmoknak adják el! Ezeknek az állatoknak a trágyáinak a szakszerűtlen kezelése a környezetre veszélyes anyagot hoz létre.

“Minden baj, betegség, fejlődési rendellenesség okát az ásványi anyagok és a vitaminok hiányában kell keresni.”
– Dr. Linus Pauling
kétszeres Nobel-díjas kémikus, az ortomolekuláris medicina atyja

Szóval visszük bele a mérget az ásványi anyagok és nyomelemek nélküli szervezetünkbe. Vajon mi lesz ennek a következménye? Szerinted? Nyűg, baj, elváltozás egyszóval TÜNET. Mit csinálunk, ha tünetünk van? Hova megyünk? Hát persze, hogy az orvoshoz megyünk. Mit csinál az orvos? Gyógyszert ír fel. Megyünk a patikába és szedjük a gyógyszert. Majd a gyógyszernek mellékhatása lesz, és azt újabb gyógyszer követi és beleszállunk egy ördögi körbe. Az élelmiszer- és a gyógyszeripar szépen csendben frigyre lépett és kéz a kézben jár. Ezt a meccset bizony megbundázták! Esti programmá vált a gyógyszerbeszedés. „Menjünk Papa, haza kell menni bevenni a (maréknyi) gyógyszert”. 40-50000 forintot költenek idős házaspárok havi szinten a betegségükre! Nem elírás, nem az egészségükre költenek, hanem a betegségükre. Szedik a gyógyszereket és közben betegek. Beszélgess csak nyugodtan el velük!

gyógyszer

Ha nem költesz az egészségedre, akkor költeni fogsz a betegségedre!

Na szóval! Mindezek tudatába találkoztam én egy ismerősömmel, aki megismertetett egy olyan céggel, amely mindkét fent említett problémámra megoldást nyújtott. Naná, hogy volt rá időm meghallgatni. Legfeljebb gazdag és egészséges leszek meg boldog és sikeres. Amúgy meg mi bajom lehet az információtól. Mondjuk sokan még attól is rettegnek. Biztos félnek, hogy az előnyükre válik… Mi lesz akkor a jó kis kifogásaikkal, melyeket évek óta nevelnek és dédelgetnek. Hiszen az az övék, már annyi energiát fektettek bele, hogy kár lenne megválni tőlük!

Mi a Network Marketing és mit ad nekem?

Akkor jöjjön egy kis MLM gyorstalpaló, beleszőve a saját tapasztalataimat.

Mi a Network Marketing számomra?

 • Egy szakma, amit meg kell tanulni. Konkrétan egy munka, amelyet végezni kell minden nap.
 • Egy befektetés, ahová az időmet, az elején a pénzemet és az energiámat fektetem be.
 • Egy kihívás.
 • Egy kaland.
 • Ismerkedés, beszélgetés és információátadás.

Mi NEM a Network Marketing számomra,

 • Nem értékesítés / NEM eladás (Itt NEM eladni, hanem venni kell. A saját érdekedben, magadra “kell” költened, egyszerűen azért mert már muszáj, ha egészséges akarsz maradni!)
 • NEM termékekkel való rohangálás.
 • NEM tukmálás.
 • NEM ügynöki munka.
 • NEM lehúzás, NEM átverés, NEM piramis.

Mit ad számomra a hálózatépítés?

 • Egy olyan munkát, melyet bárki, bármikor elkezdhet.
 • Alacsony kockázatot
 • Új, barátokat, értékes kapcsolatokat
 • Elismerést
 • Sikerélményt
 • Tiszteletet
 • Csapatépítést
 • Vezetést, útmutatást
 • Tudásátadást / tanítást
 • Törődést
 • Szabadidőt / szabadságot
 • Azonnali pénzszerzést
 • Határtalan bevételszerzési lehetőséget
 • Passzív jövedelmet
 • Rugalmasságot
 • Egy óriási személyiségfejlesztést, olyan fejlődést ami az életem minden területére kihat.
 • Gondolkodásmódot
 • Új ismereteket, készségeket pl.: megtanulok kommunikálni a partnereimmel, gyerekeimmel, szüleimmel. Célokat állítani, kitűzni, elérni.

 Az “én Network Marketing cégem”

Mit ad számomra a fentieken túl az a Network Marketing cég, amelyhez csatlakoztam?

 • Egészséget
 • Egy jó ügy támogatását
 • Jótékonykodást / visszaadni a rászorulóknak
 • Megoldást rengetek problémára
 • Az emberek segítését
 • Energiát, lendületet
 • A legkorrektebb kifizetést a munkámért
 • Egy dinamikusan fejlődő rendszert
 • Olyan termékeket, melyekre mindenkinek szüksége van
 • Egyedülálló oktatást és képzést
 • Egy pozitív, vagány, modern, fiatalos, céltudatos közösséget, melyhez jó tartozni
 • Életem lehetőségét
 • Egy életérzést, életstílust – Life is GOOD with US!

Milyen céghez csatlakoztam?

 • Egy brutálisan erős világcéghez csatlakoztam.
 • Egy olyan céghez csatlakoztam, mely magyar tulajdonban van.
 • Egy olyan céghez, ami valóban hatékony, 100%-ban természetes, szerves alapanyagokból készült világszínvonalú, egyedi, unikális saját gyártású és fejlesztésű termékeket értékesít, melyeknek a jótékony hatásai azonnal láthatóak, érezhetőek, mérhetőek!
 • Olyan termékek gyárt és értékesít, melyek a világon egyedülállóak, melyek magyar kutatók, orvosok világszabadalmi eljárásait tartalmazzák.
 • Olyan céghez melynek a termékei minden fontos, létező pecsétet és minősítést megkaptak, olyanokat melyekről nem is hallottál, és az egész DM-ben talán nincs is egy sem.
 • Olyan céghez, mely több mint 200 országban értékesíthet.
 • Egy olyan céghez, mely folyamatosan fejleszt és bővül a forgalma.
 • Egy olyan világcéghez, ami innen indul most Magyarországról.
 • Egy olyan céghez amely robbanás előtt áll.
 • Egy olyan céghez amely most indul az USA-ban hivatalosan!
 • Egy olyan céghez, melyet nem bankok és a nagytőke finanszíroz, hanem saját befektetésből létrehozott, és mára már önfenntartóvá vált!  – Ez azért remélem átmegy!
 • Egy olyan céghez, melynek a termékeit elkapkodják, mert a szervezetünknek szüksége van rá.
 • Egy olyan céghez melynek a víziója és a küldetése valóban az, hogy minden ember életébe eljuttassa az EGÉSZSÉGET. A WHO szerinti egészséget a testi, lelki és szociális jólét hármasát! 

Tények, céljaim, terveim

Én az egészségen kívül az üzleti részben is megláttam azt a mérhetetlen potenciált, amiből nagyon nem szeretnék kimaradni és nem is fogok. Fél év év távlatából mondom, hogy nem telt el nap azóta, hogy ne foglalkoztam volna vele. Minden rendezvényen ott voltam, megismertem a tulajdonosokat, részt vettem a zseniális képzéseken. Hidd el ez a cikk nagyon felszínes ahhoz képest, hogy mennyi minden van még ebben a történetben. Gondolhatod, hogy ezek nem közhelyes marketingsémák. A fent leírtak a saját tapasztalataim, érzéseim. Nem adnám én sem magam egy huszadrangú szarsághoz, hidd el! Aki ismer az tudja.

Ez elmúlt fél év számokban, tényekben:

 • Csoportvezetői szint elérése (Team Leader)
 • Átlagban heti kb. 10 óra időráfordítás
 • kb. 10-12 könyv elolvasása
 • Rengetek hanganyag, nem tudom mennyi. Sok.
 • Havi 1 db rendezvény, ebből 2db 2 napos siófoki (Azur hotel) tréning.
 • 1 db brutális Business Day – élő nagyrendezvény, Showműsor!
 • Az elmúlt fél év során volt olyan többször, hogy a havi termékekre nem kellett saját pénzből költenem megvoltak a jutalékokból teljesen.
 • Az első alkalommal kellett csak teljes árat fizetnem zsebből.
 • Ha a jövő héttől nem váltok Business csomagra, akkor már nagyobb pénzektől fosztom meg magam.
 • Ha business csomagra váltok, akkor heti 25-30.000 forint a passzív jövedelmem
 • Nagyon nem bántam meg, hogy igent mondtam és csatlakoztam.
 • Az egész család fogyasztja a termékeket, a szüleim és a kislányom is
 • Egészségesebb energikusabb vagyok
 • Érzem a sejtjeimet. Ez hülyén hangzik, de nem tudom máshogy mondani. Élettel teliek.
 • Jó a közérzetem, terhelhetőbb vagyok
 • Erősebb a körmöm, a hajam
 • Elmúlt a 15-20 éve fennálló korpásodásom
 • Elmúltak a gyomorégéses panaszaim
 • Bőrproblémák, csípések, égetések, sérülések nem gond. Azonnal gyógyulnak.
 • Vírusoktól, baktériumoktól védve vagyunk.
 • Immunrendszerünk optimális.
 • Semmilyen emésztőrendszeri problémám nincs, nem puffadok, nem híg, nem kemény és rendszeres
 • A sportnál és testmozgásnál extra teljesítményem van
 • Rendszeresen semmilyen gyógyszert sem szedek
 • Egy csomó ember hálás, hogy megismertettem vele a termékeket
 • min. 50 új ismerős és barát
 • Kinyílt, lüktető, színes, szagos, pörgős, pezsgős élet
 • Izgatottan fekszem és alig várom a reggelt

Céljaim

 • Célom a kompromisszumok nélküli, szabad élet megteremtése.
 • Tovább menetelni a Network Marketingben, elérni a következő szintet (Master), amely egy középvezetői szintet és vele együtt a kb. 500 eurós heti bevételt, melyet akár 1-2 hónapon belül el is tudok érni.
 • Továbbra is jó sok terméket fogyasztani. Imádom őket!
 • Átadni a tudásomat a csapatomnak, minél több embert hozzásegíteni az álmaik eléréséhez
 • Az év végéig megugrani az első (komolyabb) felsővezetői szintet, ahol már komolyan el kell gondolkodnom, hogy elhagyok-e minden más idő- és energiarabló tevékenységet az életemből. Ott már egész jó a havi fizu. Ha szeretnéd tudni, hogy mennyi akkor, dobj egy üzit a Facebookon! 😉
 

Havi 100.000 forint rendszeresen 4 embernek

Célom, hogy min. 4 embert eljuttatni a csapatomból oda, ahol most én tartok. Igazából ez 1-2 hónap alatt elérhető simán, könnyedén bárkinek. Hozzásegíteni a négy csapattagot a rendszeres havi 100.000 forintos jövedelméhez, ami nem más minthogy átadom neki azt a tudást, amit én a 6 hónap alatt megszereztem.
 
Ha esetleg TE töröd a fejedet és kedvet kaptál ahhoz, hogy a kezedbe vedd a sorsodat, akkor jelentkezz mielőbb, mert sajnos nem fogok tudni mindenkivel foglalkozni, csak azzal a pár emberrel, akik valóban komolyan akarják. Olyanokkal, aki jobban akarja mint én. Őt hozzá tudom, tudjuk segíteni (mert csapatmunka) a céljai eléréséhez. Úgyhogy jelentkezz mielőbb!
 
Goal
 

Összefoglalás

Kiadás

Na szóval nézzük meg, hogy mi van a serpenyő egyik felében.
Az egyik felében most Te vagy. A szükségleteid a kiadásaid, az egészséged, az életed:
 • Te mint alkalmazott,
 • Te mint egyéni vállalkozó
 • Te mint cégvezető
 • Te mint tulajdonos
 • Te mint Te, és a körülményeid, ami most ugye megváltoztak kegyetlenül, de eddig sem voltak szerintem olyan nagyon rózsásak. Ha jól is ment minden, de időd az tuti nem volt. Hisz mindenki erre hivatkozott, hát most jó eséllyel időd az van… És ott az egészséged is, ami szintén olyan amilyen. Ha pusztán eddig csak az élelmiszerekre hagyatkoztál, akkor inkább “amilyen” lesz az. Ebben a vírusos időszakban az sem előny!

Bevételek

A serpenyő másik felében a bevételeid vannak. Reméljük még megvannak, de biztos, hogy gondolkodóban vagy. Lehet a bérleti díjaid égetik rohamosan a megtakarításodat, vagy az alkalmazottaid kifizetése, de lehet, hogy csak simán a háztartásod.
 
A mérleg kezd elbillenni negatív irányba. Most kell elkezdeni egyensúlyba tenni. A jó hír, hogy van megoldás. Lehetsz vállalkozó egy olyan vállalkozásban, ahol egy csomó dolgot már elvégzek helyetted. Nem piti dolgokat, világraszólóakat. Csak mondom! Neked ezekkel már nem kell foglalkoznod, egész más a dolgod, és hidd el, hogy sokkal sokkal könnyebb!
 

Amiket már elvégeztek helyetted ennél a cégnél

Mit nem kell tenned, ha ahhoz a  Network Marketingre bólintasz rá, amelyikre én is:
 • NEM kell több  millió forintot befektetned
 • NEM kell világszínvonalú termékeket fejlesztened és piacra dobnod mert már megvannak.
 • NEM kell hatalmas kapacitású gyárat, gyártósort, infrastruktúrát építened, mert már megtették
 • NEM kell webirodát, webshop-ot, webes fejlesztéseket leprogramoztatnod, mert már megvan
 • NEM kell saját netbankot, bankkártyás fizetési rendszert létrehoznod és működtetned, fenntartanod, mert már megvan
 • NEM kell kutatókat, orvosokat tömörítő, szakmai csapatot létrehoznod, mert már megvan
 • NEM kell elkezdened az engedélyeztetési eljárásokat idegen nyelven, több mint 200 országban, mert már megvan
 • NEM kell ügyvédeket foglalkoztatnod világszerte
 • NEM kell egy külföldről beérkezett “lefutott dologba” belefognod
 • NEM kell befektetőket keresned
 • NEM kell kockázatot viselned
 • NEM kell vállalkozást létrehoznod, bejelentened
 • NEM kell könyvelőhöz rohangálnod és számlázgatnod
 • NEM kell termékeket értékesítened / eladnod  (Tudod, itt venni “kell! Miattad, az egészséged miatt!)
 • NEM kell a főnöködnek nyalnod
 • NEM kell szabadságért pitizned
 • NEM kell bárkivel dolgoznod, csak azzal akivel akarsz
 • NEM kell hagynod, hogy kihasználjanak (itt senki nem fog)
 • NEM kell elhagynod az otthonodat sem, a nappalidból is dolgozhatsz (távmunka, Home Office)
 • NEM kell nagy hitelt felvenned, hogy elindulhass
 • NEM kell több hónapot várni a nyereségre
 • NEM kell komoly kiadásokat viselned
 • NEM kell egészségtelenül élned
 • NEM kell alkalmazottakat fizetned és mégis csapatod lesz
 • NEM kell oktatóanyagokat létrehoznod
 • és még a jó ég tudja hogy mennyi mindent nem neked kell előteremtened és megtenned.

hard work

Hahó! Itt a munka nagy részét már elvégezték helyetted. 
Ugye nem gondolod ezek után, hogy ez egy kamu-átverés, hagyjál már drága, lefutott, nem tudok eladni történet. Ide százmilliók, vagy milliárdok lettek befektetve, melynek az eredménye egy jól működő rendszer, melyhez már akár ma is csatlakozhatsz! Te jó ég ébresztő!
 

A Te dolgod

A Te dolgod csupán annyi itt, hogy áldozz az egészségedre, tapasztalj termékeket, közben tanulj és figyelj. Vegyél részt a rendezvényeken,  képezd magad, és beszélgess emberekkel, építs kapcsolatokat és csapatot profi módon. De ebben minden segítséget megkapsz tőlem és a csapattól! – Mit gondolsz meg tudsz birkózni ezekkel?
 
 
Nyugi! Majd nemsokára helyre állnak a dolgok és ezt be fogod tudni passzintani a meglévő profilod, vállalkozásod mellé. Pláne, ha emberekkel dolgozol. Mondjuk a szépségiparban, kozmetikus, fodrász, vagy műkörmös vagy. Masszőröknek, természetgyógyászoknak, reflexológusoknak, személyi edzőknek, dietetikusoknak, táplálkozási tanácsadóknak, értékesítőknek egyszerűen kiváló lehetőség. De bárki számára könnyen elsajátítható, és működtethető. Ismerek nagymamákat akik megstoppolják a nyugdíjukat jó pár száz euróval havonta!

Ha te most ez mellett elsétálsz, akkor jó utat! Csak kérlek, azt ne mond, hogy neked nincs és nem is volt lehetőséged!

A legmagasabb falak mindig azok, melyeket saját magunknak emelünk!
 
Igen tenni kell érte, változni, legyőzni magadat, a korlátaidat, kimozdulni a komfortzónából! Ez a nehéz, a többi tanulható. A termék és az üzleti rész mindenkinek ugyan az. A titok benned van! A sikereidet itt csak egyetlen egy személy akadályozhatja meg… Aki nem más mint Te!
 

A Network Marketing sem nem tökéletes, csak sokkal jobb mint más vállalkozási forma! – Eric Worre

ENGEDD MAGADHOZ AZ INFORMÁCIÓT!

Tudod! Csak beszélgetünk, semmi tukmálás!
 

TÖLTSD KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT MOST,

ÉS LÉPJÜNK KAPCSOLATBA EGYMÁSSAL!

 

Tedd meg az első lépést egy minőségibb élet felé, töltsd ki az alábbi űrlapot!

Kérdésed van? Várom a jelentkezésedet, lépj velem kapcsolatba!

Rózsahegyi Áron
+36 20 922 9797

További cikkek a blogomban

Koronavírus ellenszere immunrendszer erősítés
Rózsahegyi Áron

Ez lenne a Koronavírus ellenszere?

A Koranvírus ellenszere az immunrendszerünk támogatása, optimalizálása (megerősítése) lehet? Pár napja sokkolt a a kislányom reakciója, amit a médiából és az iskolából rázúduló pánikkeltés váltott ki belőle a Koronavírussal kapcsolatban.

Tovább olvasom »
Rózsahegyi Áron weblapmarketing,com kész a responsive weblapom
Rózsahegyi Áron

2 éve készül a weblapom…

Végre elkészült a weblapom (egy része)! Őszintén megvallva elég erősen háttérbe volt szorítva, büdösül halogattam, de csak nem bízhattam rá másra, ha már ezzel (is) foglalkozom. Már nagyon ciki volt,

Tovább olvasom »
koronavírus
Rózsahegyi Áron

Jesszus! Koronavírus! Apa elkaptam?

Minket is megcsapott a Koronavírus szele, vagyis inkább csak a híre a gyermekemet! Az ágyam mellett állva síró lányomra riadtam az éjjel. Sokkoló volt. Kérdeztem tőle, hogy „Mizu?” és nincs

Tovább olvasom »
Mérgezett föld dokumentumfilm
Rózsahegyi Áron

Mérgezett Föld – Dokumentumfilm

Véleményem szerint ezt a filmet mindenkinek látnia kell. Rendkívül fontos a táplálkozási szokásaink tekintetében. Megdöbbentő! Óriási köszönet a készítőknek! Ha megnézed a filmet, akkor számodra is egyértelmű lesz, hogy el

Tovább olvasom »
Agykontroll alváskontroll
Rózsahegyi Áron

Agykontroll – alváskontroll

Sokszor jól jöhet egy egyszerű technika, ha az ember elalvási gondokkal küszködik. Nekem párszor már segített és a 10 éves kislányom is nagyszerűen alkalmazza. A technika neve nem más mint

Tovább olvasom »

Oszd meg az ismerőseiddel is!

Facebook
Skype
WhatsApp
Print

Legutóbbi bejegyzések

ITT IS MEGTALÁLSZ:

2019 – 2020. Minden jog fenntartva. | www.boldogsikeres.hu | Rózsahegyi Áron – blog | Adatkezelési tájékoztató

VÁRJ MÉG!

Küldöm a friss cikkeket,
IRATKOZZ FEL!

Az információ hatalom,

A siker tanulható!

Add meg az adataidat és jön az infó