Így múlt el a migrénem, fejfájásom már több mint két éve a HLBS HC80-tól – A migréngyógymód ami működik

migrén fejfájás HC80 HLBS

Gyerekkorom óta migrénnél küszködtem, anyukámtól örököltem. Vannak fejfájásos emlékeim már óvodás koromból is.


Általában egész napra kiütött havonta 2-3 alkalommal. Ilyenkor csak a sötét szobában feküdve tudtam átvészelni a napot és úgy éreztem mintha szétrobbanna a fejem. A fényt és a szagokat nem bírtam egyáltalán elviselni. (füst, hipó, parfüm, benzin stb…) A legkisebb szagot is 1000x éreztem és öklendeztem tőle. Enni sem tudtam ilyenkor és sajnos, néha még a víz sem maradt meg bennem. Általában mindent kihánytam, a gyógyszerek és az illóolajok sem hatottak.

Viszont meg kell osztanom veled azt a jó hírt, hogy nagyon hálás vagyok néhány 100%-ban természetes alapanyagból készült készítménynek, melyek sokat segítettek nekem.


Szerencsére 2019-ben javasoltak egy termékcsaládot ami a hagyományos népi gyógymódot ötvözi a modern kor tudományával és ez nekem bevált! Elkezdtem nagyobb mennyiségben prémium minőségű táplálékkiegészítőket fogyasztani. Az első 9 hónapban minden nap erős fejfájással keltem, gyakorlatilag egy rémálom volt az egész. Majd ezek szépen elmaradtak az őrjítő migrénes rohamok együtt. Utólag tudom, hogy ez egy méregtelenítési időszak egy tisztulási folyamat volt.


Nagyon boldog vagyok és örömmel jelentem, hogy már több mint 2 éve nem volt migrénem, ami szinte „csoda” számba megy, mert ilyen eddig, mióta élek nem volt. A termékeket folyamatosan azóta is szedem, mert minőségileg javult az életem, feltöltenek, energetizálnak és teljesen természetesek, adalékszer mentesek és gyermekek is szedhetik nyugodtan.


Azóta édesanyám is fogyasztja őket és neki is hatottak a migrénre, sőt a szédüléses panaszai sem jelentkeznek! Több ismerősömnek is segítettek már, hasonló kihívásokban.


Ahhoz, hogy megértsd, hogy miért működnek ilyen jól, mi van a háttérebében, mitől hatnak a termékek ez a cikk kevés. Szívesen segítek, mesélek neked és további információval tudok szolgálni, ha felveszed velem a kapcsolatot mondjuk üzenetben!

További migrénmentes szép napot kívánok!

Dobj egy üzit bátran, ha érdekelnek a részletek is.

Kattints az alábbi gombra és szerezd be a HLBS cég HC80 nevű készítményét, mely nem csak nekem, de több ismerősömnek is bevált a migrénes, fejfájásos panaszaira.

A termékek értékesítése egy zárt, ajánlói rendszer keretein belül történik, ami azt jelenti, hogy kizárólag meghívással, ajánlói linken keresztül tudsz hozzájutni a termékekhez.

(A regisztrációs folyamat során, ha csak terméket szeretnél és nem kívánsz részt venni a tagsági rendszerben, akkor a “CUSTOMER” lehetőséget válaszd!)

Élj te is migrén nélküli életet!

Kérdésed van? Várom a jelentkezésedet, lépj velem kapcsolatba!

Rózsahegyi Áron
+36 20 922 9797
HLBS tanácsadó

Less be a blogomba is!

Koronavírus ellenszere immunrendszer erősítés
Rózsahegyi Áron

Ez lenne a Koronavírus ellenszere?

A Koranvírus ellenszere az immunrendszerünk támogatása, optimalizálása (megerősítése) lehet? Pár napja sokkolt a a kislányom reakciója, amit a médiából és az iskolából rázúduló pánikkeltés váltott ki belőle a Koronavírussal kapcsolatban.

Tovább olvasom »
Rózsahegyi Áron weblapmarketing,com kész a responsive weblapom
Rózsahegyi Áron

2 éve készül a weblapom…

Végre elkészült a weblapom (egy része)! Őszintén megvallva elég erősen háttérbe volt szorítva, büdösül halogattam, de csak nem bízhattam rá másra, ha már ezzel (is) foglalkozom. Már nagyon ciki volt,

Tovább olvasom »
koronavírus
Rózsahegyi Áron

Jesszus! Koronavírus! Apa elkaptam?

Minket is megcsapott a Koronavírus szele, vagyis inkább csak a híre a gyermekemet! Az ágyam mellett állva síró lányomra riadtam az éjjel. Sokkoló volt. Kérdeztem tőle, hogy „Mizu?” és nincs

Tovább olvasom »
Mérgezett föld dokumentumfilm
Rózsahegyi Áron

Mérgezett Föld – Dokumentumfilm

Véleményem szerint ezt a filmet mindenkinek látnia kell. Rendkívül fontos a táplálkozási szokásaink tekintetében. Megdöbbentő! Óriási köszönet a készítőknek! Ha megnézed a filmet, akkor számodra is egyértelmű lesz, hogy el

Tovább olvasom »
Agykontroll alváskontroll
Rózsahegyi Áron

Agykontroll – alváskontroll

Sokszor jól jöhet egy egyszerű technika, ha az ember elalvási gondokkal küszködik. Nekem párszor már segített és a 10 éves kislányom is nagyszerűen alkalmazza. A technika neve nem más mint

Tovább olvasom »

Oszd meg az ismerőseiddel is!

Facebook
Skype
WhatsApp
Print

Legutóbbi bejegyzések

VÁRJ MÉG!

Küldöm a friss cikkeket,
IRATKOZZ FEL!

Az információ hatalom,

A siker tanulható!

Add meg az adataidat és jön az infó