Ingyenes, vállalkozói program – Ez a BizniszFlix Maraton

Ingyenes program, a tudatos vevőszerzésedhez

Attilától mér régóta tanulok, rengeteg hasznos tudással lettem gazdagabb és most Május 25-én, egy óriási dologra készül a csapatával! ☝️😲

Mindig is fejlesztem magam és a vállalkozásom is. Hiszen csak így tudok olyan értéket teremteni számodra is, amelynek köszönhetően hozzájárulhatok a személyes céljaid megvalósításához.

Azonban mindig 1 problémába szoktam ütközni. Van-e itthon magyar nyelven olyan elérhető oktatási felület, ahol a vállalkozásom és saját személyes fejlődésem is 1 helyen tudom megoldani?

Hogy ne több helyről legyen szükséges tanulnom és az információkat megkeresni, amely rengeteg idővel és energiával jár tőlem…

Képzeld, Pongor-Juhász Attila, a Pongor Publishing üzleti könyvkiadó alapítója, akit már régóta követek, pontosan ezen dolgozik a csapatával már hónapok óta.

Sőt, most egy újdonsággal készülnek 2020. Május 25-én, amely egy szuper ingyenes, vállalkozóknak szóló délutáni program lesz. Ez lesz a BizniszFlix Maraton.

7+ sikeres külföldi és hazai kisvállalkozó osztja meg ÉLŐben azokat a módszereiteket, amelynek a vállalkozásuk fejlődését köszönhetik. Egy szuper gyakorlatias program vár rád, amelyet úgy gondolom nem érdemes kihagyni.

Az előadókat Attiláék folyamatosan fogják leleplezni, így érdemes nyomon követni az eseményeket.

Javaslom Te is csatlakozz a Május 25-i BizniszFlix Maraton programhoz délután 16.00 órától, hiszen egy egyedülálló dolog készül, idehaza Magyarországon.

Biztos vagyok benne hogy imádni fogod, én ott leszek és javasolni fogom további vállalkozói ismerőseimnek is a részvételt.

Több mint 4 óra, szünetekkel, élvezetesen, egy igazi szórakoztatva tanító program vár rád ismerve Attiláékat.

FONTOS!
Foglald le a helyed MOSTI! Kattints ide!

Ott találkozunk?

Oszd meg az ismerőseiddel is!

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: skype
Skype
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp
Megosztás itt: print
Print

Az információ hatalom,

A siker tanulható!

Add meg az adataidat és jön az infó

VÁRJ MÉG!

Küldöm a friss cikkeket,
IRATKOZZ FEL!